TERMOSTABILI JUODŲJŲ SERBENTŲ ŽELĖ
SUDEDAMOSIOS DALYS: juodieji serbentai (60%), cukrus, gliukozės sirupas, stabilizatoriai: E1422 (krakmolas), E412 (guaro guma), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330 (citrinos rūgštis), konservantai: E212 (kalio benzoatas), E202 (kalio sorbatas).
TERMOSTABILI ŽELĖ SU PERSIKŲ GABALIUKAIS
SUDEDAMOSIOS DALYS: persikai (45%), vanduo, cukrus, gliukozės sirupas, tirštikliai (E1422, E412), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E330, E331, E509), konservantai (E211, E202), dažiklis (E160a), kvapioji medžiaga.
TERMOSTABILI AVIEČIŲ ŽELĖ
SUDEDAMOSIOS DALYS: avietės (50%), cukrus, vanduo, gliukozės sirupas, tirštikliai (E1422 E412), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E330, E332, E170), konservantai (E211, E202), dažiklis (E122*), kvapioji medžiaga.
ŽALIO OBUOLIO SKONIO PEKTININĖ ŽELATINA
SUDEDAMOSIOS DALYS: cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, tirštiklis (E440), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E330, E332), konservantai (E211, E202), dažikliai (kurkuminas, chlorofilas), kvapioji meždiaga.
APELSINŲ SKONIO PEKTININĖ ŽELATINA
SUDEDAMOSIOS DALYS: cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, tirštiklis (E440), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E330, E332), konservantai (E211, E202), dažiklis (E110*), kvapioji medžiaga.
FRUIT-MIX – sulčių surišėjas.
SUDEDAMOSIOS DALYS: tirštiklis E1414, cukrus.
PANAUDOJIMAS: suriša sultis. Taip pat naudojamas surišti skysčiams išsiskiriančius šaldytų produktų (vaisių, uogų ir kt.). Paprastas džemas sumaišytas su fruit-mix kepimo metu neišbėga iš gaminio.
DOZAVIMAS: Pagrindinis receptas: Fruit-mix 0,1 kg. + 0,1 kg. cukraus , + 1,0 kg. sulčių.
Apelsinų įdaras 6,5kg.
Bananų įdaras 6,5kg.
Kivi įdaras 6,5kg.
Tiramisų įdaras 6,5kg.
Pieniškas karamelinis įdaras 6,5kg.
Citrinų įdaras 5kg.
Apelsinų įdaras 5kg.
Braškių įdaras 5kg.
Datulių-romo įdaras 5kg.
Datulių-apelsinų įdaras 5kg.
Iriso skonio įdaras 12kg.
Aguonų įdaras 12kg.
Vyšnių įdaras su uogomis 12kg.
Įvairių vaisių marmaladas 14kg.
Abrikosų marmaladas 14kg.