Karštai rūkytiems gaminiams

Dažikliai karmino pagrindu virtoms dešroms ir dešrelėms, parūkytoms dešroms ir dešrelėms
Dažikliai kraujo hemoglobino pagrindu karšto rūkymo gaminiams, šalto rūkymo gaminiams ir dešroms
Dažikliai karšto rūkymo gaminių išorei suteikti sodrią rūkymo spalvą – Vyšnia arba Karamelė

Guminė virvė – speciali medvilninė virvė su guma viduje, naudojama SIEBECK automatiniais špagatavimo įrengimais rišti. Spalvos: balta, balta-raudona

Atstovaujame vokiečių firmos „Scheid AG & Co KG“ ir lenkų firmos „LibraPoland“ funkcinius preparatus. Kompleksiniai preparatai naudojami mėsos ir paukštienos perdirbimo pramonėje įšvirkščiamiems sūrymams ruošti, gaminant karšto rūkymo gaminius su didele išeiga. Preparatai pasižymi labai gera vandens surišimo savybėm, apsaugo nuo drėgmės praradimo laikant vakuume, pagerina spalvos susidarymą, išryškina skonį, reguliuoja paruošto gaminio рН, prailgina vartojimo trukmę, sumažina nuostolius, apdorojant termiškai, pasižymi švelniu rūkytų produktų aromatu, suteikiančiu gaminiams nepakartojamą skonį ir aromatą.

Karageninai yra iš natūralių jūros dumblių ar mokrobiologiniu gamybos būdu gautos medžiagos, kurios dėl savo unikalaus funkcionalumo plačiai naudojamos visose maisto pramonės šakose. Mėsos pramonėje karageninai naudojami konsistencijos pagerinimui, emulsijų stabilizavimui, išeigų padidinimui.

Kiaulienos baltymai – tai gyvūninės kilmės aukštos kokybės baltymai. Mes galime pasiūlyti aukšto funkcionalumo kalogeninius kiaulių baltymus. Idealiai tinka aukščiausios rūšies gaminiams, padidina bendrą baltymų kiekį gaminyje, suteikia gaminiam tvirtesnę konsistenciją, apsaugo nuo drėgmės praradimo laikant vakuume. Siūlome naudoti virtų dešrų gamybai, virtų kumpių gamybai, injektavimo sūrymams, Puikiai tinka 1:10 granulių gamybai, kurios naudojamos parūkytų ir šaltai rūkytų dešrų gamybai.

Siūlome modifikuotą kukurūzų krakmolą E1422. Privalumai: Du kartus mažesnė naudojimo norma nei paprasto krakmolo, sumažina laisvo vandens išsiskyrimą vakuminėje pakuotėje, pagerina pjausnių paviršiaus išvaizdą viso galiojimo termino metu sumažina pjausnių paviršiaus džiuvimo procesą.

Medvilninis špagatas įvairių spalvų: baltas, baltas-raudonas, raudonas

BUKO, ALKSNIO, BUKO-ALKSNIO PJUVENOS MĖSOS, PIENO IR ŽUVIES PRAMONEI Skirta įvairių maisto gaminių (mėsos, sūrių, žuvies ir t.t.) rūkymui. Rūkymas pjuvenomis gaminiams suteikia auskinį atspalvį, malonų dūmo skonį. Dūmo sudėtinės dalys veikia kaip konservantai.

Grupė mišinių, kurie puikiai tirpsta vandenyje, dėl to puikiai tinka naudoti kaip sudėtinę sūrymų dalį. Taip pat tinka rūkytiems gaminiams, parūkytoms, virtoms dešroms, dešrelėms, kulinariniams gaminiams. Siūlome: juodųjų pipirų ekstraktą, muskato ekstraktą, dūmo aromatrą ir kt.

Esame oficialūs vokiečių firmos SCHAD atstovai Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Kaliningrado srityje. Firma SCHAD gamina automatinius kilpos įvėrimo įrengimus mėsos gaminiams, skerdenoms Naudojama specialaus pynimo polipropileno virvelė. Siūlome naujus įrengimus, suteikiame garantiją, atliekame pilną serviso remontą. Privalumai: Didelis darbo efektyvumas; Stabili gaminių išvaizda; Galimas didesnis gaminių asortimentas; Sukuriama gaminiui didesnė vertė.

Esame oficialūs vokiečių firmos SIEBECK atstovai Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Kaliningrado srityje. Firma SIEBECK gamina automatinius špagatavimo įrengimus karšto rūkymo gaminiams ir vyniotiniams rišti. Naudojama speciali medvilninė-guminė virvelė. Siūlome naujus įrengimus, suteikiame garantiją, atliekame pilną serviso remontą. Privalumai: Didelis darbo efektyvumas; Stabili gaminių išvaizda; Galimas didesnis gaminių asortimentas; Sukuriama gaminiui didesnė vertė.

Skaidulos yra visiškai natūralus produktas, kuris yra ir sveikos mitybos dalis, ir turi išskirtinį funkcionalumą maisto gamybos pramonėje. Skaidulos Jūsų produktui suteiks modernumo. Priklausomai nuo skaidulų grynumo ir plaušelių ilgio, jos gali įgerti nuo 600% – 1400% vandens.

Šviežumą prailginančios medžiagos acetatų pagrindu. Pristabdo mikroorganizmų dauginimąsi. Stabilizuoja produktų pH viso galiojimo periodu.